Copou Garden Residence își așteaptă primii locatari. Transformare uluitoare a zonei

Copou Garden Residence își așteaptă primii locatari. Transformare uluitoare a zonei
iulie 15, 2021 admin

Copou Garden Residence își așteaptă primii locatari. Transformare uluitoare a zonei

Lucrările la cel mai impozant complex imobiliar din zona Copou avansează rapid. Clădirile C6 și C7 sunt aproape finalizate, lucrându-se intens la ultimele finisaje, ambele imobile urmând a fi predate clienților în perioada imediat următoare. Dezvoltatorul a ales pentru clienții săi finisaje de top pentru a da o notă de lux unui proiect emblematic pentru Iași. În același timp, cel de-al treilea bloc la care au fost demarate lucrările, respectiv C2, are structura finalizată, iar lucrările de zidărie sunt realizate în proporție de 50%. Dezvoltatorul Copou Garden Residence a început în paralel lucrările la clădirile de pe latura de sud-est a complexului, respectiv C3 și C4. Proiectul înregistrează un real succes, existând o cerere crescută de cumpărare datorită poziționării excelente, a facilităților și a standardelor înalte oferite clienților, și nu în ultimul rând datorită celor 20.000 mp de spații verzi de care vor beneficia locuitorii Copou Garden Residence.
Infrastructură pentru un întreg cartier

În urmă cu doar câțiva ani, această zonă arăta deplorabil, cu căi de acces de pământ și rețele de utilități subdimensionate sau inexistente. Dezvoltatorul a hotărât să asfalteze drumurile și să modernizeze rețelele de utilități (apă, canal, gaz și energie electrică) din întregul cartier pe cheltuiala sa. Costurile estimate pentru aceste facilități de care beneficiază și rezidenții din proximitatea Copou Garden Residence se ridică la 500.000 de euro. În momentul de față toți rezidenții din zona adiacentă proiectului pot circula pe drumurile asfaltate de către dezvoltator și au acces la toată rețeaua edilitară finanțată de proprietarul Copou Garden Residence, Daniel Niculiță. Schimbarea la față a zonei este una evidentă, în decurs de doar doi ani de zile de la un teren în paragină și drumuri de pământ, la o infrastructură modernă, specifică unui oraș european.Infrastructură pentru un întreg cartier

Copou Garden Residence a fost proiectat și gândit cu scopul de a redefini standardele locative din Iași, oferind avantajele reale celor ce își doresc să înceapă o viață nouă într-un zonă deosebită și într-un apartament cu un grad ridicat de confort. Fiecare apartament este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei, fără a avea spații nule. Pentru a reda o atmosferă modernă și reconfortantă, apartamentele vor dispune de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai pieței.

Grădină de 20.000 mp

Ansamblul Copou Garden Residence va dispune de cel mai mare parc verde rezidențial din Iași, proiectat ca o oază de relaxare și de bucurie pentru cei mari și cei mici deopotrivă.

Grădina de 20.000 mp va fi unică în Iași și va impresiona prin diversitatea de vegetație și prin amenajarea peisagistică realizată de profesioniști renumiți din Italia care au dezvoltat un design ce combină stilul urban cu cel natural. Așa a apărut un tip de mediu complet nou, ecologic și natural, precum și activ social. Pe lângă varietatea de arbori și arbuști ornamentali, spațiul verde din Copou Garden Residence va include alei de promenadă, zone de relaxare, terenuri de tenis, zone pentru alergat, parcuri de joacă pentru copii sau patinoar în sezonul rece, motiv pentru care proiectul și-a câștigat numele de ”Palas-ul Copoului”.

În funcție de nevoi, viitorii membri ai comunității vor putea alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. Ansamblul imobiliar va cuprinde 280 de apartamente cu o cameră, 560 de apartamente cu două camere si 280 de apartamente cu trei camere.

Complexul rezidențial va dispune de 1250 de locuri de parcare dispuse astfel: la nivelul solului 180 de locuri, la nivelul demisolului 570 locuri, iar la subsol 500 de locuri. La subsol și demisol se vor mai regăsi adăposturi pentru apărare civilă, spații de depozitare pentru locatari și spații tehnice. Cele mai apropiate construcții din vecinătate se află la o distanță de 20,5 metri ansamblul rezidențial. La amplasarea locuințelor s-a ținut cont de orientarea camerelor față de punctele cardinale, de vânturile dominante și de însorirea maximă în timpul verii. Materialele folosite în construcții, finisarea și dotarea acestora se aleg pentru a asigura un maxim de confort termic, acustic și estetic.
Grădină de 20.000 mp